Enric I. Canela

Ahir comentava que hi havia eleccions al rectorat de la Universitat Complutense de Madrid. Com que és gran, els resultats van venir tard. Ara els mirava. Tinc simpatia per Carlos Andradas Federico Morán, els conec i per això m’hi he interessat. Normalment passo. Els dos que han quedar davant són Carlos Andradas i l’actual rector José Carrillo que disputaran la segona volta. Veurem

Els resultats han estat

Andradas Heranz, Carlos

36.54 %

Calduch Cervera, Rafael

7.81 %

Carrillo Menéndez, José

27.49 %

López García, Dámaso

5.32 %

Morán Abad, Federico

22.48 %

2 respostes a “Hi haurà segona volta per triar rector a la Universitat Complutense de Madrid”

  1. […] dia parlava d’eleccions a rector. Escrivia Hi haurà segona volta per triar rector a la Universitat Complutense de Madrid. Havien sobreviscut Carlos Andradas Heranz i José Carrillo Menéndez, actual rector. Andradas va […]

  2. […] les eleccions a rector de la Universitat Complutense de Madrid es va fer ahir. L’altre dia a .Hi haurà segona volta per triar rector a la Universitat Complutense de Madrid, deia que hi havia dos candidats. Carlos Andradas i José Carrillo, el darrer el rector que acabava […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació