Enric I. Canela

S’està gestionant la presentació d’una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a un nou sistema educatiu a Catalunya. La iniciativa conté diferents aspectes pel que fa l’economia i el finançament que m’agraden i que fins i tot em permetrien firmar-la per a què es tramités. Després vindrien les esmenes i algunes coses es podrien millorar.

Tanmateix quan parlen de gestió, les diuen tan grosses que em fan fugir. Llàstima, no hagués estat malament poder-la signar. Crec que és un error barrejar l’educació preuniversitària i la universitària. Deixant de banda alguns principis, en els que podria estar plenament d’acord, val més separar les normes.

Com que m’agrada el debat civilitzat, aquí teniu l’enllaç per si la considereu d’interès.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació