Enric I. Canela

Ara els diumenges, cada quatre publico un article a l’Econòmic. Aquesta setmana es tracta d’un que han titulat: La recerca a Catalunya. És una reflexió i una queixa. A Catalunya ens plantegem fer, en comptes d’R+D+i, R separada de D+i. Més quan l’R és forta.

Com és possible que s’abordi la política estratègica de desenvolupament i innovació sense que es consulti als responsables de la recerca ni a les universitats i centres de recerca. Tampoc sembla que el departament d’Economia i Coneixement hagi participat, si més no això sembla mirant els documents.

Reclamo una direcció única en el govern català. L’altre dia, arran de la publicació de l’Innovation Union Scoreboard 2015, escrivia L’Estat espanyol s’ensorra en innovació. Catalunya no se’n salva.

Gent que en sap molt més que jo ha publicat coses aquests dies

A veure si algun dia reaccionem i ens deixem de cops de colze entre els que manen i fem una política d’R+D+i de debò. Algú dirà que som al camí, fa 30 anys que sento el mateix.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació