El dia de la bajanada


Enric I. Canela

Avui hi ha hagut una vaga preuniversitària que ha intentat alterar la vida universitària. Es tractava d’una vaga d’estudiants de secundària amb quatre del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans. Diu que era pel canvi del graus de 4 anys a 3 anys i els màsters d’1 any a 2 anys. Un model que predomina a Europa. Ells prefereixen el model ugandès.

La raó del canvi es veu que és a causa del capitalisme. Podria ser que la Trilateral hagués forçat aquest decret. Sempre hi ha poder amagats. Es veu que ara els poders econòmics del món estan concentrats a veure si modifiquem la normativa de matrícula per fer possible que comenci al juny, uns dies abans. Estan molt amoïnats per aquest tema. Jo crec que una de les causes que ha provocat més corrupció en la política és la discussió d’aquest decret.

Diu que “a la UB, hem aconseguit que comencin les negociacions amb el degà sobre l’aplicació del 3+2 i l’Estratègia Universitària 2015” N’ha fet riure el. No sé de quin degà parla, tenim 18 centres i, amb el màxim respecte, dubto que el degà implicat tingui cap mena d’influència en l’Estratègia Universitària 2015 (que no sé quina és). No sé que negociarà aquest degà, que, probablement, quan s’hagi de tractar tot això haurà canviat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació