Enric I. Canela

A uns dies el World Economic Forum va fer públic l’informe Human Capital Report 2015. L’Estat espanyol es troba al lloc 41. Les dades que l’han portat a aquesta posició apareixen aquí. El rànquing mostra el desastre espanyol. Els llocs 39, 40, 41 i 42 els ocupen Romania, Grècia, Espanya i Bulgària. Darrere, cap país europeu. Tot un honor.

Molt preocupants les dades relatives a l’educació dels més joves de 15 anys, posició 42, i pitjor els de 15 a 24, posició 56. Van, alguns, presumint de la millora en l’educació. Ser els pitjor d’Europa deu ser una millora. Suspens just en innovació, relacions universitat – empresa, etc.

Un gran suspens en la capacitat d’atreure talent i una altre en la de retenir talent.

Crec que Rajoy hauria de treure pit i fer una gira, acompanyat del fanàtic, explicant el desastre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació