Enric I. Canela

Podeu llegir que La UB divulga organitza la I Festa de la Ciència UB amb l’objectiu d’obrir les portes de la Universitat de Barcelona a la ciutadania per apropar-li la recerca que s’hi duu a terme, d’una manera lúdica i innovadora. La festa tindrà lloc el divendres 22 de maig de 10 a 19 h. Les activitats programades abasten totes les àrees del coneixement i, tot i que es duran a terme principalment a l’Edifici Històric, altres campus de la UB s’han sumat a la festa. Totes les activitats es poden consultar al web de la festa i algunes d’elles requereixen inscripció prèvia.

La Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la UB és l’organitzadora de l’esdeveniment, que té el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri d’Economia i Competitivitat i de la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica, amb la col·laboració de l’Obra Social la Caixa.

Al web de la UB hi trobareu totes les activitats.

Una resposta a “La festa de la ciència 2015 a la UB”

  1. […] dies anunciava La festa de la ciència 2015 a la UB. Divendres va ser el dia, de les deu del matí a les set del vespre. Els mitjans es van fer ressò […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació