Wert ens abandona


Enric I. Canela

L’altra dia sabíem que Montserrat Gomendio marxava de directora general adjunta d’Educació de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (Montserrat Gomendio abandonarà el Ministeri d’Educació al maig). Un cop refets del dolor que ens havia causat la noticia ens informen que podria ser que la seva parella, el ministre Wert, marxés d’ambaixador a l’OCDE.

Aquesta marxa podria tenir lloc després de les eleccions del 24 de maig. Seria una manera que tindria Rajoy de treure’s el mort de sobre. Es creu que en l’àmbit d’educació i universitats Wert no ha fet altra cosa que seguir les instruccions de la seva sòcia Gomendio. Ni idea de si és així o no, però sempre surt ella a dir i després rebla Wert.

La noticia ha causat un enorme impacte. Es veu que hi haurà vagues a les universitats, àmbit que conec més, per demanar que Wert continuï. S’han acabat els ciris per les ofrenes.

2 respostes a “Wert ens abandona”

  1. a 20 maig 2015 a les 8:31 Maria Teresa

    Enric,

    la ironia és molt sana per superar els traumes a totes les edats.

  2. a 21 maig 2015 a les 8:56 Enric I. Canela

    Maria Teresa,
    Què hem de fer!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació