Enric I. Canela

Una vegada més la Universitat de Barcelona és la primera universitat de l’Estat en nombre de projectes i en finançament assolit en la proposta de resolució provisional de convocatòria del 2014 del Pla estatal de recerca científica i tècnica i d’innovació. En el marc de la convocatòria, impulsada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, la UB rebrà un finançament de 10.266.300 euros per impulsar un total de 107 projectes de recerca de diferents àmbits del coneixement.

D’aquests, 59 projectes corresponen al Programa estatal de foment de la recerca científica i tècnica d’excel·lència i 48 al Programa estatal d’R+D+i orientat als reptes de la societat. La Universitat de Granada és la segona universitat espanyola en nombre de projectes finançats (96), dividits entre el programa d’excel·lència (59) i el programa de reptes (37).

Podeu veure el detall dels resultats a la notícia UB.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació