Enric I. Canela

Llegia una nota de premsa sobre el programa Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona). Ja havia parlat d’aquet programa, la darrera vegada a Oberts al públic els MOEBIO Short Programs.

Barcelona acull un dels quatre únics programes de biodisseny europeus inspirats en la Universitat de Stanford, on els alumnes identifiquen idees de negoci mentre participen a la vida quotidiana d’hospitals ‘top’ de la ciutat com l’Hospital Clínic, Sant Joan de Déu o l’Institut Guttmann. El programa barceloní, Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), impulsat per Biocat per fomentar la innovació i l’emprenedoria en l’àmbit biomèdic, ha obert el procés de selecció d’alumnes per a la tercera edició del programa, que començarà al gener de 2016 i que s’adreça a graduats i doctors dels àmbits enginyeria, disseny, empresa o ciències de la vida.

Els alumnes de d·HEALTH Barcelona es reparteixen en equips multidisciplinars que al llarg dels 9 mesos del programa experimenten un cicle complet d’innovació, des de la identificació de la necessitat als hospitals fins al disseny i prototipatge d’una solució viable i la recerca de finançament. Cada equip viu durant dos mesos en un dels principals hospitals de  Barcelona i, convertits en l’ombra del personal mèdic i els pacients, els alumnes observen i prenen nota de totes aquelles necessitats no resoltes susceptibles de convertir-se en un nou producte o servei: en les dues primeres edicions del programa s’han arribat a identificar més de 2.000 necessitats.

Us animo a llegir la nota i informar-vos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació