Enric I. Canela

Un any més comença la fira NAFSA, d’Estats Units, la fira més important del món en l’àmbit de l’educació superior. Les universitats donaran a conèixer l’oferta de graus i màsters amb un estand propi anomenat ‘Study in Catalonia. A knowledge hub in Sourthern Europe’. Aquesta any se celebra a Boston, del 24 al 29 de maig.

És la quarta vegada que el sistema universitari català participa en aquesta fira nord-americana que, en aquesta edició, se celebra sota el lema ‘New Horizons in International Education’, i que acollirà 400 universitats i centres d’educació de tot el món i espera més de 100.000 visitants.

És bo anar-hi. Ja fa molts anys que es va intentar lligar les universitats per fer una oferta conjunta, sense gaire èxit.

Ignoro que oferiran les universitats ja que no existeix una estratègia de país pel que fa a la internacionalització del sistema.

Una resposta a “Les universitats catalanes a la NAFSA”

  1. […] uns dies escrivia Les universitats catalanes a la NAFSA. Sembla que la cosa està anant bé. La delegació catalana, encapçalada pel president de […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació