Enric I. Canela

Llegia que les xarxes socials de la Universitat de Barcelona són les xarxes universitàries més influents de l’Estat espanyol. Així ho indica l’índex Klout, que situa la UB com a líder amb una puntuació de 75, seguida de la Universitat d’Alcalá i de la Universidad Miguel Hernández, segons una informació del diari El Mundo. Klout és un servei web que mesura el grau d’influència d’una persona o una marca a les xarxes socials. Per fer-ho, estudia més de 400 paràmetres de les set xarxes socials més importants i assigna una puntuació als usuaris d’1 a 100. Els que superen el valor de 60 són considerats perfils influenciadors (influencers).

Aquest fet se suma al creixement sostingut i exponencial dels canals 2.0 de la UB al llarg dels darrers anys. Podeu llegir la resta de la notícia al web de la UB.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació