Enric I. Canela

Fa uns dies escrivia Les universitats catalanes a la NAFSA. Sembla que la cosa està anant bé. La delegació catalana, encapçalada pel president de l’ACUP, Enric Fossas, i el director general d’universitats, Lluís Jofre, i a la que se sumarà el secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, es reunirà amb diferents institucions de la Costa Est dels EUA com ara la Universitat de Harvard, el Massachusetts Institute of Tecnhnology (MIT), la Tufts University i el Massachusetts Life Sciences Centre, així com amb representants del Departament d’Educació Superior de l’Estat de Massachusetts i la National Science Foundation (NSF).

Així mateix, les universitats catalanes donaran a conèixer l’oferta de graus i màsters a la fira NAFSA, on seran presents amb un estand propi Study in Catalonia. A knowledge hub in Sourthern Europe. En el marc de la fira, es farà al Seaport World Trade Center de Boston una presentació del sistema universitari català, en què la internacionalització dels estudis és una aposta de futur i un element estratègic. Un altre dels actes destacats de la visita a la Costa Est serà la trobada de la delegació amb la comunitat científica de catalans a Massachusetts el dimecres 27 al Threatre Room del Harvard Faculty Club, a Cambridge.

Podeu completar la notícia al web de l’ACUP.

Poso la fotografia en gran on es veu l’estand català.

2 respostes a “Les universitats catalanes a Massachusetts en el marc de la fira internacional NAFSA”

  1. […] escrivia Les universitats catalanes a Massachusetts en el marc de la fira internacional NAFSA i fa poc Les universitats catalanes a la NAFSA fent referència a la participació de les […]

  2. […] escrivia Les universitats catalanes a Massachusetts en el marc de la fira internacional NAFSA i fa poc Les universitats catalanes a la NAFSA fent referència a la participació de les […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació