Enric I. Canela

La notícia, publicada amb el títol d’España, un país de becarios, és que l’Estat espanyol és el segon país europeu, només per darrere d’Eslovènia, on són més freqüents els becaris-titulats. El treball prové d’un informe de l’OCDE titulat OECD Skills Outlook 2015, Youth, Skills and Employability

L’Estat espanyol se situa així al capdavant de la Unió Europea on més joves amb els seus estudis ja acabats treballen en pràctiques. I ocupa, a més, el primer lloc entre els estats on els becaris estan pitjor pagats: el 70% assegura que la compensació que rep és “insuficient per cobrir el cost bàsic de la vida, com pagar el lloguer, el menjar, etcètera”.

Per altra banda també menys suport reben, no tenen mentoria i els forma, en alguns casos, un altre becari més antic.

L’informe, com el seu títol indica, és molt més que això i ens informa del que ja sabíem, Espanya no és el paradís pe als joves: fugiu joves, fugiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació