Enric I. Canela

Aquest matí ha estat fantàstic. Avui ha quedat inaugurat oficialment al Parc de les Humanitats i les Ciències Socials a Can Jaumandreu, un dels espais emblemàtics del 22@ que acollirà els nous serveis de la UB juntament amb Can Ricart. Es tracta de la primera fase.

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) ja té la seva seu al districte. A més del rector Dídac Ramírez, han assistit a l’acte de presentació el delegat del rector per a l’impuls científic de les humanitats i les ciències socials, Gaspar Coll, i el director del Servei d’Obres i Manteniment de la UB, Jordi Puig.

El Parc de les Humanitats i les Ciències Socials (PHCS) es consolida amb l’objectiu d’aglutinar els esforços de la Universitat en aquestes àrees de coneixement, dirigits a reforçar la innovació i a promoure la recerca, tant a la UB com a l’exterior.

A més de potenciar les ciències socials i les humanitats, la cessió dels espais de Can Ricart i Can Jaumandreu a la UB per part de l’Ajuntament de Barcelona permetrà establir sinergies culturals i formatives amb el districte del 22@ i el Poblenou, a més de reactivar amb nous usos uns espais històrics de la ciutat.

Expresso al meva opinió. Si el Parc té èxit, el tindrà, serà un lloc per posar en valor, el coneixement. No parlo de recerca, que probablement també.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació