Enric I. Canela

Llegia que el Govern congela els preus públics universitaris per tercer curs consecutiu. El decret de preus públics universitaris per al curs 2015-2016 no aplicarà l’actualització de l’IPC, d’acord a la proposta que el Govern ha presentat avui a la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya. Aquest òrgan, integrat pels rectors i els presidents dels Consells Socials de les Universitats, ha informat positivament sobre el decret que s’aprovarà en el proper Consell Executiu del Govern. Aquest decret afecta els preus dels serveis acadèmics i complementaris dels ensenyament que presten les universitats públiques de catalanes i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per al pròxim curs.

Hi ha més coses que podeu llegir al text de la notícia.

Bona notícia, però segueix sense solucionar el desequilibri de preus entre titulacions. Penso que és injust el sistema català, bé d’antic, però ara els preus són alts i el greuge més gran. Algú ho canviarà algun dia, espero.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació