Enric I. Canela

L’Econòmic publica una entrevista amb Emili Fadurdo, president del Col·legi de Biòlegs de Catalunya. Destaca el diari com a titular una frase molt intel·ligent: “S’ha d’evitar que la continuïtat en l’estudi ajorni molt l’entrada al món laboral

L’entrevista és d’interès, però en faig referència perquè m’agrada separar les coses. Diu que la professió de biòleg és una de les que té menys atur. Crec que hauríem de classificar millor. Una de les professions amb més futur és la de biotecnòleg. Bé, jo crec que un biotecnòleg no és un biòleg en el sentit estricte. Malauradament hi ha massa confusió. Tampoc la Biotecnologia s’està impartint de la forma més adequada a les necessitats de les empreses. Més aviat es mesclen consideracions generalistes davant de l’enfocament correcte de la professió. La Biotecnologia necessita més enginyeria química i microbiologia. Més processos de transport i transferència. Efectivament calen més complements, però no podem perdre la troncalitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació