Enric I. Canela


El web de l’ACUP ens informa que ja està oberta la sisena edició de la convocatòria d’ajuts a la recerca RecerCaixa, que romandrà oberta fins el dia 10 de juliol de 2015. La convocatòria persegueix principalment dos objectius: impulsar la recerca científica d’excel·lència al nostre país i apropar la ciència a la societat, fent-la partícip dels avenços de científics i dels beneficis humans i socials que comporta.

El Programa RecerCaixa destinarà un total de 1.600.000 euros al finançament dels projectes seleccionats. Les línies de recerca marcades per a la convocatòria RecerCaixa 2015 se centren en les humanitats i cultura, l’educació, la inclusió social i les polítiques públiques. Per a més informació consulteu les bases de la convocatòria al web de RecerCaixa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació