Enric I. Canela

Semblava que no passaria mai. No sabem per quina raó s’han endarrerit tant els reials decrets que va aprovar el consell de ministres del dia 29 de maig (veure Aprovat el Reial Decret de creació, reconeixement, autorització i acreditació d’universitats i centres universitaris i Aprovat el Reial Decret d’acreditació nacional per a l’accés als cossos docents universitaris).

De moment el dia 17 es va publicar el Reial Decret 415/2015, de 29 de maig, pel qual es modifica el Reial Decret 1312/2007, de 5 d’octubre, pel qual s’estableix l’acreditació nacional per a l’accés als cossos docents universitaris.

No sabem què passa amb el Reial Decret de creació, reconeixement, autorització i acreditació d’universitats i centres universitaris.

Una resposta a “Ja està publicat el Reial Decret pel qual s’estableix l’acreditació nacional per a l’accés als cossos docents universitaris”

  1. […] ahir a Ja està publicat el Reial Decret pel qual s’estableix l’acreditació nacional per a l&#…: “No sabem què passa amb el Reial Decret de creació, reconeixement, autorització i […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació