Enric I. Canela

Hi ha la Coordinadora de Professors Acreditats a Càtedra. Tenen un manifest i un bloc que no funciona. No es pot veure el manifest, si adherir-te. Igual demà funciona.

Hi ha molts professors titulars d’universitat acreditats per a catedràtics d’universitat. D’ells 1.300 són a la plataforma. El problema és la denominada taxa de reposició. De forma completament absurda, l’accés de titular a catedràtic no es compta com a promoció sinó com a creació d’una plaça nova. S’ignora si el que vol Montoro és destruir la universitat o senzillament que no ho entén. La majoria pensem que estem en la primera opció, avalat per Rajoy. Aquesta animalada no s’aplica al CSIC.

No val la pena seguir parlant del tema. Ja ho sabeu. Només queda esperar que marxin.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació