Enric I. Canela

No deixa de ser divertit, més per esperat. La LOMQE, que i diuen llei Wert, cau. Només la faran servir les comunitats que controla el Partit Popular. S’ha de ser molt lluç per aprovar una llei i voler-la imposar quan tots els partits t’han dit que la derogarien. Per molt bé que li anessin les coses al PP en el futur, majoria absoluta no la tindrà. Resultat la llei Wert a l’aigua. Felicitem-nos.

Es veu que les editorials estan enfadades perquè no saben que fer amb els llibres. Diu que interposaran accions legals si es paralitza. Estan llestos. M’alegra. Les editorials ara ens volen explicar que s’ha de fer cas d’aquesta llei. Tothom va avisar. Catalunya claríssima, va ser una clam, no a la llei Wert.

A veure si aprenen i no voten a partits que volen imposar-se contra tothom.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació