Enric I. Canela

Ahir Alfredo Pérez Rubalcaba publicava un article, La ruptura del sistema educatiu, que comença dient: El 17 de juliol de l’any 2013, la majoria de grups parlamentaris de l’oposició vam signar un acord en el qual ens vam comprometre a derogar l’anomenada llei Wert en la pròxima legislatura.

Fa una anàlisi, crec que prou encertada de la situació del sistema educatiu i parla de reforma. Avui llegia un altre article que parla de la situació a Aragó. Volen modificar les coses per no aplicar la llei Wert.

Per la seva banda diu Wert que el govern no es planteja modificar la llei i que el calendari, exigent no és impossible. També diu que el govern espanyol no té capacitat per paralitzar la seva pròpia llei.

Quina meravella aquest govern espanyol. Si existia alguna cosa similar al consens, l’acord, etc. se l’ha carregat del tot. Caldrà començar de nou.

Que no pateixi, ja ens encarregarem nosaltres de paralitzar-la. Serà la llei d’educació més curta de la història. Ara que tothom es comporti, a Catalunya no s’ha d’aplicar cap precepte d’aquesta llei, queda poca legislatura i d’aquí poc el Partit Popular no podrà fer res a favor de la seva aplicació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació