Enric I. Canela

El diari El Punt AVUI publicava ahir un resum d’un debat que vam tenir el passat dilluns a la TV del mateix diari. Es tracta de La innovació, en clau de país. Una hora agradable amb Lluís Rovira, director de la institució dels Centres de Recerca de Catalunya (Cerca); Antoni Maria Grau, director general d’Indústria del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat; Francesc Subirada, director associat del Barcelona Supercomputing Center; Maribel Berges, directora financera i membre del consell de Spherium Biomed, del Grup Ferrer, i Francesc Fajula, director d’innovació de Banc Sabadell. Moderava i dirigia el debat Lluís Martínez, director adjunt del diari i Coordinador de continguts d’El Punt Avui Televisió

El debat s’emetrà avui, 29 de juny, a les 10 del vespre a El Punt Avui Televisió.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació