Enric I. Canela

S’ha presentat l’Informe CYD 2014, la contribució de les universitats al desenvolupament. El Resum executiu és un bon relat, curt i de bona lectura. L’Informe CYD sempre és un bon informe que cal revisar.

El rei Felip ha anat a la presentació de l’Informe, que ha presidit. Ha expressat la necessitat de “donar suport encara més” a les universitats, no només per part de l’Administració sinó també “des de la mateixa societat”, perquè puguin seguir contribuint al desenvolupament econòmic i social d’Espanya.

Deixant de banda les opcions polítiques personals, la universitat agraeix el suport del cap de l’Estat.

El president de la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles (CRUE), Manuel López, ha demanat durant l’acte al nou ministre d’Educació, Cultura i Esport, Iñigo Méndez de Vigo, que faci reformes urgents en l’àmbit universitari davant els nous reptes, però tenint en compte a les comunitats autònomes, les universitats i els agents socials.

El ministre ha afegit que compromís com a ministre és “facilitar camins” perquè Espanya sigui un país de referència en l’atracció del talent, cosa que ara no és.

D’una manera o altra, si no es fan reformes no s’avançarà.

2 respostes a “El nounat Informe CYD 2014”

  1. […] article d’interès que trasllada unes dades de l’Informe CYD 2014 (veure El nounat Informe CYD 2014) el publica el diari El País. Es tracta d’El gasto medio por universitario varía hasta en […]

  2. […] referència a l’informe 2014 de la Fundació CYD (veure El nounat Informe CYD 2014). Diu que una desena d’universitats públiques tenen dificultats econòmiques fins i tot per […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació