Enric I. Canela

Llegia que el departament d’Ensenyament ha posat en marxa un lloc web per impulsar l’emprenedoria en l’educació infantil i primària, en què es faciliten materials i recursos per a les escoles. L’objectiu és que l’alumnat assoleixi unes competències que li permetin tenir una actitud activa de transformació de les idees en projectes. A l’espai web també s’hi recullen els projectes d’emprenedoria que es realitzen en els centres escolars.

Així, a través d’aquest nou espai web, s’ha posat a disposició de les escoles d’educació infantil i primària un conjunt de recursos i estratègies per treballar les habilitats emprenedores, també una proposta de diverses metodologies per potenciar l’emprenedoria i pràctiques de referència en aquest àmbit. En aquest sentit, els centres poden enviar els projectes per compartir-los amb la comunitat.

Una notícia de les que demostra intel·ligència de govern. L’esperit emprenedor i innovador no s’ensenyen a la universitat..

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació