Enric I. Canela

Per a mi és una satisfacció fer referència a la lectura de la tesi doctoral del company i gran professional Antonio Árias Rodríguez. El seu títol: “La gerencia de la Universidad Pública española. Aspectos financieros y áreas de riesgo en la actividad docente e investigadora”. Suposo que algun dia la trobarem en línia.

Em resulta impossible i a més seria absurd reproduir el comentari que al respecte fa el nou doctor. És un resum de molts aspectes de la tesi doctoral lligada a la seva evolució vital. Us recomano la seva lectura si us interessa el rigor de la gestió universitària.

Avui crec que diré una cosa que no he dit mai en aquest bloc. No perquè sigui un secret que vulgui amagar, coses d’oportunitat. Jo sóc químic dedicat acadèmicament a la bioquímica. Això il·lustra que no em vaig forma en gestió. Amb tot em considero una persona raonablement formada en la gestió universitària. Doncs bé, Antonio Árias no ho deu saber, però és gràcies a un primer llibre seu que jo vaig començar a aprendre la gestió universitària: els conceptes i el rigor. En aquells anys el rigor era rar.

Gràcies Antonio pel teu mestratge a moltes persones i felicitats.

2 respostes a “La tesi doctoral d’Antonio Árias”

 1. a 11 jul. 2015 a les 11:09 Antonio Arias

  Gracias, amigo Enric. Me han emocionado tus palabras , como todo en esta fiesta universitaria que supone una tesis, rodeado de buenos compañeros a los que aprecio.
  Un abrazo
  El libro estará en el otoño

 2. a 15 jul. 2015 a les 7:55 Enric I. Canela

  Estimado Antonio,
  Son de justicia unida a la alegría que me dan tus éxitos.
  Una abrazo

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació