Enric I. Canela

Llegia un article escrit per Jorge Barrero, des de l’abril director general de la Fundació COTEC (veure Jorge Barrero director general de la Fundació COTEC). L’article es titula “Innovadores de éxito sin título universitario“.

Haig de dir que el títol em resultava suggeridor. Fa molt que estic cansat de què m’expliquin que la innovació l’hem de fer a la universitat quan estic convençut que neix a la primària. Sabia que Jorge Barrero no em decebria. Mentre llegia la Fundació COTEC hauria de fer alguna cosa. I “bingo”. Acaba l’article dient: “Partint d’aquesta intuïció, la Fundació Cotec emprendrà en els propers mesos un estudi preliminar per conèixer com són aquests joves innovadors digitals no universitaris. Ho farem des de la neutralitat, sense prejudicis ni hipòtesis a validar, sense aspirar a fer judicis de valor o apologies. Simplement volem entendre la dimensió i la dinàmica del suposat fenomen, alimentar el debat sobre l’educació del futur, ajudar a dissenyar incentius i eines específiques que impulsin els nous models d’innovació. No hem especular amb el cas Zuckerberg, però estem obligats a saber què passaria si aparegués algú així al nostre país. De debò ho sabem? Estem oberts a qualsevol suggeriment.” En faré un: cal fugir dels tòpics, però això no cal que li digui a l’autor, ja ho sap.

Doncs felicitats. Cal gent com Jorge Barrero situada en els llocs estratègics.

2 respostes a “Jorge Barrero m’ha donat una alegria”

  1. a 14 jul. 2015 a les 7:35 Jorge Barrero

    Merci Enric! Esperamos estar a la altura, sabemos que eres un crítico exigente, justo lo que necesitamos

  2. a 15 jul. 2015 a les 7:56 Enric I. Canela

    Jorge,
    No tengo la menor duda. COTEC está ahora en muy buenas manos. Vaya pareja!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació