Enric I. Canela

El dia 3 el govern espanyol va nomenar Marcial Marín Hellín, secretari d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats. Bo en vaig fer cas perquè el perfil d’aquest nou secretari d’Estat està molt lluny de les universitats.

El seu nomenament en aquest àmbit es deu, probablement, a què ha estat conseller d’Educació, Cultura i Esports del govern de Castilla-La Manxa sota la presidència de Maria Dolores de Cospedal. Ha estat relacionat en coses de la recerca per raó de càrrec, però no és un home de currículum lligat a la universitat i la recerca.

No intento transmetre cap imatge negativa, és descriptiu, però en tot cas, el temps que estarà en aquest càrrec no li permetrà fer absolutament res. En tot cas discutirà la “no aplicació” de la llei d’Educació Wert.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació