Enric I. Canela

Ahir la Universitat de Barcelona va publicar una nota sobre el rànquing CWUR (The Center for World University Rankings) que acabava d’aparèixer. Una vegada més la Universitat de Barcelona se situa en la millor posició de l’Estat espanyol i en una destacada posició mundial, el lloc 116. L’any passa havia estat en el lloc 120.

Les següents universitats de l’Estat classificades són la Universitat Complutense de Madrid (228), la Universitat Autònoma de Barcelona (241), la Universitat de València (294) i la Universitat Autònoma de Madrid (304).

CWUR utilitza vuit indicadors per classificar les universitats: la qualitat de l’ensenyament, l’ocupabilitat dels exalumnes (nombre d’exalumnes que són alts directius en grans empreses internacionals), la qualitat de les facultats (nombre d’acadèmics que han guanyat premis internacionals), publicacions, influència de les investigacions, citacions dels investigadors i dels seus articles, impacte internacional i patents.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació