Enric I. Canela

Carmen Vela, secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, ens ha dit, tornat a dir, que l’Agència Estatal de Recerca, que fa anys que la comunitat científica reclama, que s’havia previst a la Llei 28/2006, de 18 de juliol, d’Agències estatals per a la millora dels serveis públics (veure No sé si veurem l’Agència Estatal per a la Recerca) i que la Llei de la Ciència de 2011 obligava a crear, es posarà en marxa abans de final d’any.

Suposo que ella pensa que serà així. La història em fa ser escèptic.

Una resposta a “Nou anunci de l’Agència Estatal per a la Recerca”

  1. […] deixa de produir-me una gran alegria veure com un projecte que va gestar-se fa molt. manifestava a Nou anunci de l’Agència Estatal per a la Recerca escepticisme. Recordava a No sé si veurem l’Agència Estatal per a la Recerca que al 2006 […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació