Enric I. Canela

Ahir llegíem que Mind the Byte —empresa fundada per Alfons Nonell-Canals, el seu actual CEO, especialitzada en serveis de disseny computacional de fàrmacs ubicada al Parc Científic de Barcelona— ha estat seleccionada en l’última convocatòria de l’Instrument PIME (SME Instrument) de la Comissió Europea i rebrà 50.000 euros per dur a terme l’estudi de viabilitat del projecte Datanimbus amb l’objectiu final de portar-lo al mercat.

Datanimbus consisteix en l’ús de tècniques de Big Data per al processament de grans quantitats de dades òmiques (genòmica i proteòmica, per exemple) i la seva aplicació en la medicina personalitzada.

Podeu llegir la notícia completa.

M’he referit sovint, sempre per parlar de coses bones, a Mind the byte, la darrera a El núvol per facilitar l’accés dels medicaments a tothom. Al meu bloc podeu trobar mésreferències. No ho dic perquè feu bibliografia, ara ja l’empresa és prou coneguda i no cal que us la presenti, però sí per fer notar que sempre he cregut en el que poden fer.

Una resposta a “Mind the Byte en el projecte Datanimbus”

  1. […] diferents vegades d’Alfons Nonell-Canals, fundador i CEO de Mind the Byte. La darrera fou a Mind the Byte en el projecte Datanimbus, a final de juliol. A final de gener de 2011 anunciava Neix l’empresa Mind the Byte. A […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació