Enric I. Canela

Llegia que el govern espanyol a nomenat l’ex ministre d’Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert cap de la Delegació Permanent d’Espanya davant l’ Organització de Cooperació Desenvolupament Econòmics (OCDE). Allà es trobarà amb la seva dona, Montserrat Gomendio, que és directora general adjunta d’Educació.

Allà, a l’OCDE, esperen una proposta per fer del toros un bé cultural, patrimoni de la humanitat. Ja han comprat uns vestits de torero per posar-se’ls en els plenaris de l’organització. Feia falta que arribés algú com ell.

La universitat enyora les seves “gràcies”, el món de l’educació està desfet. Es veu que Irene Rigau està molt afectada.

Una resposta a “Wert ja està camí de París”

  1. a 03 ag. 2015 a les 9:04 MTeresa Garcia Castanyer

    Molt bona, Enric!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació