Enric I. Canela

La Universitat de Barcelona canviarà la seva marca i logotip. Ha estat informat el Consell de Govern de l’esmentat canvi. El Consell va donar el vist-i-plau. La clau del canvi té a veure amb la utilització de la paraula “Barcelona”, molt més coneguda que UB. No s’ha de perdre el valor d’UB, però s’ha de consolidar Universitat de Barcelona. Un altre aspecte és que el nou escut s’assimila millor al d’altres universitats quan es mostra conjunt.

He llegit comentaris absurds sobre el canvi. Les coses evolucionen, les marques també. A mi m’agradaven les boles i el color institucional. El temps i el mal ús havien distorsionat tot i cadascú posava el pantone que li donava la gana. Absurd, cal recuperar el blau identificador de la Universitat de Barcelona al temps que substituïm la marca. El temps dirà que hem encertat.

Una resposta a “La nova marca de la Universitat de Barcelona”

  1. […] primer d’agost vaig escriure: La nova marca de la Universitat de Barcelona. Aleshores en parlava i deia que el temps dirà si hem […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació