Enric I. Canela

Extraordinari. El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha decidit apujar les beques educatives un 0,2%. El govern de Rajoy ha estat atemptant contra la igualtat d’oportunitats amb una política classista. Van prometre solucionar aquest greuge i, en un any electoral, la gran solució és aquest 0,2%. Sort que és any electoral, altrament haguessin expulsat els menys dotats econòmicament de l’educació.

Diuen: La partida de beques és la que garanteix “que els que tenen el talent i la voluntat d’estudiar més enllà de les etapes obligatòries i gratuïtes puguin fer-ho al marge de les seves circumstàncies socioeconòmiques”, segons s’explica en l’informe econòmic i financer. Suposa més de la meitat del pressupost total del ministeri (59,3%). El gruix d’aquesta partida (1.416 milions) correspon a les beques generals i ajudes a l’estudi. En 2016 comptarà “amb el major pressupost de la història”, segons ha explicat el ministre.

Bàrbar!

El balanç del curs 2013-2014 va ser espectacular.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació