Enric I. Canela

Llegia que la secció sindical d’universitats d’Intersindical-CSC, organitza una taula rodona a la Universitat catalana d’estiu per parlar del nou model d’universitat que volem. Hem elaborat un document per a la ocasió.

En Carles Sastre, secretari general de la Intersindical-CSC ens farà una introducció sobre el que seria convenient tenir en compte per tal de tenir una universitat catalana, pública i de qualitat optimitzant els recursos dels què ja disposem. La professora de la UPF Mercè Lorente ens parlarà del professorat, el professor Lluís de Yzaguirre de la UPF parlarà de la governança. Àngels Massip i Josep Manel Parra, de la UB, faran una proposta del nou sistema educatiu. Tot i que no hi podrà estar present, el professor Paolo Pellegrino ens parlarà de la recerca. Un representant del sindicat d’estudiants SEPC ens farà cinc cèntims de com volem un model públic i de qualitat per poder accedir a la universitat. 

La moderadora de la taula rodona serà la professora Elisenda Paluzié degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació