Enric I. Canela

La publicació del rànquing de Xangai ha estat notícia d’estiu (veure La UB continua entre les 200 millors universitats del món). Estem contents, ens hem mantingut bé en un context horrible.

M’indignen, però, tots aquests personatges nefastos que no tenen la menor idea de res i hi pontifiquen per consideracions ideològiques. Segurament si comparem recursos invertits resultats obtinguts, la universitat que tenim és relativament fantàstica.

Escriu un: La universidad española, muy lejos de la élite. L’ignorant que ha escrit això diu: Cada vegada resulta més difícil d’entendre l’aferrissada resistència de l’esquerra a emprendre reformes profundes. Serà que els que més han perjudicat la universitat en els darrers anys són d’esquerres. Un tal Montoro, un tal Wert… deuen ser de Podemos. Raonen que cap universitat està entre les 100 primeres del món. Si fossin una mica més llestos mirarien el pressupost de cada universitat i veurien algunes coses.

Con tothom sap, les principals empreses del món són a Madrid.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació