Enric I. Canela

Llegia que el rector de la Universitat de Girona, Sergi Bonet, s’ha mostrat optimista sobre la situació econòmica del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, que està en concurs de creditors des del gener per un deute de 41 MEUR. El concurs s’havia presentat al gener (veieu Salvem el Parc Científic i Tecnològic de la UdG).

El rector ha assegurat que les negociacions amb el ministeri avancen i que es podria aixecar el concurs a finals d’any. Bonet destaca que ha influït en les negociacions el fet que han aconseguit sanejar el compte d’explotació del parc, que ha passat d’un resultat negatiu el 2013 a generar 400.000 euros de benefici el 2014.

Segons Bonet, això fa veure als creditors que el parc és viable i, per tant, valoren permetre el retorn del deute en 20 o 25 anys.

Podeu completar la informació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació