KH Lloreda és innovació


Enric I. Canela

Segurament sabeu que no m’agrada fer cap mena de propaganda, però avui voldria parlar de KH Lloreda, una empresa catalana i innovadora. Josep Maria Lloreda, de Les Franqueses del Vallès, és un empresari innovador, de fa molt. Fa temps vaig llegir una entrevista a Química y Sociedad, la dels químics. Em va agradar, sabia d’ell, però, m’hi vaig interessar més.

És francament engrescador veure com va fer el canvi, d’una empresa d’electroquímica a una de productes de neteja, com va aplicar el pensament lateral. Un model. Avui és empresa líder. Qui no coneix KH7? Us interessa la innovació? Aprofundiu, doncs.

Per cert, KH Lloreda també contracta doctors.

2 respostes a “KH Lloreda és innovació”

 1. a 22 ag. 2015 a les 7:16 Josep Monreal i Camins

  Hola, Enric,

  Els vaig tenir de clients fa pocs anys, justament a la meva darrera feina, i conec la seva història. Força interessant.

  Com empresa i com a filosofia em vaig quedar agradablement sorprès.

  Una abraçada

 2. a 25 ag. 2015 a les 5:40 Enric I. Canela

  Hola Josep,
  Jo no el conec personalment, però la seva història, empresarial, és de les que dius: barret.
  Una abraçada

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació