Enric I. Canela

En relació a les crítiques d’alguns a la situació de les universitats, cap espanyola entre les 100 primeres!, diuen. Vicente Álvarez Areces, senador del PSOE per Astúries, escriu: Ranking de Shanghái 2015.

Acaba l’article dient: Per tot l’exposat, creieu que aquests són mals resultats, tenint en compte el finançament destinat a Espanya a estudis universitaris i a recerca? La meva opinió és que els resultats obtinguts són meritoris, i en d’algunes universitats molt bons. Sense que aquest reconeixement suposi ignorar els greus problemes de finançament, beques i preus públics que tenim en el nostre sistema universitari per seguir impulsant -des de la igualtat d’oportunitats- una docència de qualitat i fomentar la producció científica i la transferència de coneixement, així com la seva projecció internacional.

Naturalment parla bé de la Universitat de Barcelona. Podem compartir l’assenyat comentari del senador.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació