Enric I. Canela

Llegia que les carreres universitàries de ciències, tecnologia, enginyeries i matemàtiques compten amb millors perspectives laborals, tant a Espanya com en altres països d’Europa, segons un estudi realitzat per l’empresa especialitzada en la selecció de perfils directius, tècnics i de responsabilitat Randstad Professionals.

Diu també que a Espanya, actualment, els professionals d’aquestes àrees representen l’1% del total d’universitaris, de manera que, segons Randstad, hi ha una bretxa entre l’oferta del mercat laboral i la demanda per part de les empreses. Concretament, les carreres amb millors sortides professionals són Medicina, Farmàcia, Biologia i Biomedicina a l’àrea de ciències, i Enginyeria Industrial, de Camins, Informàtica i de Telecomunicacions en titulacions tecnològiques i enginyeries.

Podeu llegir l’article complet. De totes formes millor aneu directament a la nota de Ranstad.

Malauradament, això ho dic jo, no s’estan fent les coses be per tal de solucionar el problema. El forat s’incrementarà i caldrà cercar professional asiàtics. La preocupació aquí és més “marquetiniana”. Cerquem fer carreres estranyes sumes de dues carreres sòlides. Particularment no contractaria gent d’aquest perfil.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació