Enric I. Canela

La caiguda d’alumnes obliga a revisar com es finança la universitat és un article del diari El Periódico. Diu que els equips rectorals demanen una revisió urgent del sistema d’aportacions públiques a les universitats.

Efectivament, la revisió del model de finançament és urgent. Jo diria que és urgent revisar el conjunt de la universitat. No és sostenible el model docent que tenim. Cal augmentar el pressupost de les universitats per millorar resultats, però el model que diuen de Bolonya no està basat en un infinit nombre de professors. El nombre d’hores de contacte amb un professor per titulat és molt alt. Els ràtios alumne : professor són baixos, dels més baixos de l’OCDE. Sona rar, no?

Conclusió: Cal canviar alguna cosa més que el model de finançament.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació