Enric I. Canela

Avui s’ha inaugurat el curs a la Universitat Rovira i Virgili. Abans el professorat ens assabentàvem d’aquestes coses. Ara no se n’assabenta ningú. Llegeixes la notícia a posteriori. Avui he sabut la cosa gràcies al Twitter. No és el primer any que passa això.

Potser m’ha arribat algun anunci via correu electrònic, però tinc una memòria acceptable i no ho recordo. He mirat al web de la Universitat de Barcelona i cap anunci. He mirat altres universitats i tampoc. On si estava anunciat és al web de la Secretaria d’Universitats i Recerca. Normal. Diu: El conseller Mas-Colell presidirà demà la inauguració oficial del curs universitari 2015-2016 a la URV.

Cal dir que ho comento no per haver volgut anar sinó perquè crec que cal donar rellevància als actes.

Ara podem ja llegir, també al web de la Secretaria d’Universitats i Recerca, que El conseller Mas-Colell inaugura el curs universitari 2015-2016 a la Universitat Rovira i Virgili. Crec que és bo que mireu i llegiu la nota que ha elaborat la Secretaria. Algunes de les coses que s’enumeren en la nota de premsa com a positives les considero positives, en altres punts discrepo. També, en un document adjunt trobareu íntegre el discurs del conseller Mas-Colell, s`ha d’escoltar.

Ara diré que en penso. Quina universitats vols en el futur? Un sistema universitari més transparent en un país que cregui més en el coneixement i doni als actes universitaris més rellevància. Ho explicaré.

Una resposta a “Inaugurat el curs a les universitats catalanes”

  1. […] escrivia Inaugurat el curs a les universitats catalanes, fent referència a l’acte formal i solemne d’inauguració del curs 2015-2016 de les […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació