Enric I. Canela

Avui s’ha presentat avui a Leuven l’informe «La contribució econòmica de les universitats de la LERU». Ha estat elaborat per la consultora independent BiGGAR Economics a petició de la Lliga d’Universitats Europees de Recerca (LERU), que agrupa els 21 centres més intensius en recerca del continent, entre ells la Universitat de Barcelona.

En el cas de la Universitat de Barcelona, genera un impacte econòmic total de 4,97 euros a l’economia europea per cada euro rebut. En el dossier de premsa de la Universitat de Barcelona podeu trobar molta més informació.

Podeu accedir al document específic en el que es mostra l’impacte econòmic de la Universitat de Barcelona. És un document molt complet de 50 pàgines.

Una de les coses més interessants d’aquest informe és veure que si la política del Govern tingués en compte això, els resultats serien espectaculars. Recomano, a banda dels informes esmentats, el document THE IMPACT OF UNIVERSITIES ON THE UK ECONOMY. No som el Regne Unit, però podem fer molt més per l’economia del coneixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació