Enric I. Canela

Llegia que vint-i-vuit prestigiosos científics espanyols i estrangers han publicat una carta en què expressen la seva profunda preocupació per les importants retallades que ha patit la ciència a Espanya en els últims anys i demanen al Govern un finançament estable per a la continuïtat del sector.

El text ha sigut difós al Congrés que la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular (SEBBM) celebra a València fins al dia 10. Tots els signants són socis d’honor de la SEBBM.

La carta la firmen Angelo Azzi, Jesús Ávila, Tom Blundell, Sydney Brenner, Carlos Bustamante, María Cascales, Philip Cohen, Ernesto Freire, Carlos Gancedo, Fausto García Hegardt, Francisco García Olmedo, Félix Goñi, Santiago Grisolia, Joan Guinovart, Brian Kobilka, Manuel Losada, Joan Massagué, Federico Mayor Zaragoza, María Teresa Miras, Salvador Moncada, Gabriela Morreale, Armando Parodi, Israel Pecht, Julio Rodríguez Villanueva, Vicente Rubio, Margarita Salas, Joan Subirana i Magdalena Ugarte.

A la carta, els signants expressen la seva profunda preocupació per les importants retallades en el finançament públic de la ciència, que, al seu parer, ha portat a una situació crítica molts laboratoris competents a les universitats, els instituts de recerca i els hospitals.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació