Enric I. Canela

Ahir el Consell de Ministres va aprovar un Reial Decret Llei de mesures per als empleats públics, crèdits extraordinaris i altres accions d’estímul de l’economia.

Un dels aspectes que introdueix és la Modificació de la Llei orgànica d’universitats.

Diu que es contempla l’accés al cos de catedràtics d’universitat mitjançant promoció interna i s’estableix amb caràcter permanent la possibilitat de provisió de llocs docents vacants en una universitat amb professors titulars i catedràtics d’altres universitats.

Amb això es permet l’ascens a qualsevol membre del Cos de Professors Titulars d’Universitat al de Catedràtics d’Universitat per mitjà de la promoció interna. A aquesta promoció interna també podran concórrer investigadors científics sempre que estiguin acreditats com catedràtics d’universitat, indistintament de la Universitat o Centre de Recerca on realitzin la seva activitat.

La promoció interna constituirà una part substancial de la carrera professional dels professors d’universitat, dotant d’estabilitat i els incentius necessaris per al seu desenvolupament.

La places ofertes en promoció interna no podran superar el nombre màxim de places de funcionaris que siguin objecte d’oferta d’ocupació pública de torn lliure, en aquest mateix any.

Un baló d’oxigen que hem de veure com s’aplica a la pràctica. Era una barbaritat que això no es pogués fer.

Una resposta a “Promoció de titulars a catedràtics d’universitat”

  1. […] vaig publicar Promoció de titulars a catedràtics d’universitat. Vaig fer la referència tenint en compte el que havia llegit del Consell de Ministres. Ara escric […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació