Enric I. Canela

Ahir vaig publicar Promoció de titulars a catedràtics d’universitat. Vaig fer la referència tenint en compte el que havia llegit del Consell de Ministres. Ara escric en base a la publicació del Reial decret llei 10/2015, de 11 de setembre, pel qual es concedeixen crèdits extraordinaris i suplements de crèdit en el pressupost de l’Estat i s’adopten altres mesures en matèria d’ocupació pública i d’estímul a l’economia.

La disposició final segona. Modificació de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’Universitats. Canvia els articles 62, 63 i 64. Els detalls de les modificacions per a l’accés estan descrits en aquests articles. Veurem com es desenvolupen a les nostres universitats.

Una resposta a “El RD sobre la promoció de titulars a catedràtics d’universitat”

  1. […] vaig escriure sobre el RD sobre la promoció de titulars a catedràtics d’universitat. Se m’havia passat indicar una cosa […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació