Enric I. Canela

Avui s’ha fet públic el QS World University Rankings 2015-2016, un dels millor valorats. La Universitat de Barcelona revalida la posició 166 aconseguida l’edició passada, que la situa entre els 200 millors centres del món, i guanya una posició a escala europea i se situa en el lloc 72.

Recentment, la UB ha aconseguit també renovar la primera posició estatal i situar-se entre les 200 millors universitats del món a l’Academic Ranking of World Universities 2015.

En relació amb les grans àrees de coneixement que estableixen els rànquings, la Universitat de Barcelona millora la puntuació en ciències de la vida i medicina —posició 87 a escala mundial—, ciències socials i gestió —posició 129— i, sobretot, en ciències naturals, on escala fins a la posició 62.

La Universitat Autònoma de Madrid, en el lloc 186, i la Universitat Autònoma de Barcelona, en el 190, segueixen a la Universitat de Barcelona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació