Enric I. Canela

No ho havia comentat. Des del dia 16 de setembre, l’Institut Català de Recerca Avançada, ICREA, té un nou director. Es tracta d’Antonio Huerta Cerezuela, catedràtic de Matemàtica Aplicada a la UPC. Fa ja un parell de mesos que era sabut, però fins fa dos dies no havia iniciat la tasca.

Antonio Huerta és, de moment, Director del Programa Doctorats Industrials. Una de les millors coses que s’ha fet en l’àmbit de la secretaria d’Universitats i Recerca en aquests anys. El mèrit del seu director no és menor.

Per a mi ha estat un gran plaer compartir amb ell converses i feina aquests darrers anys. Ho hem fet en relació al doctorat industrial. Sap greu que ho deixi però m’alegra, molt sincerament, que es faci càrrec d’ICREA.

Moltes felicitats i bona feina amic Antonio.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació