Felicitats UPF


Enric I. Canela

Avui, llegint un article de Salvador Garcia-Ruiz, he caigut en compte que fa vint-i-cinc anys que es va crear la Universitat Pompeu Fabra. Salvador Garcia-Ruiz és antic alumne i membre del Consell Social. Un gran professional.

La Universitat Pompeu Fabra ha aconseguit una cosa que altres no ho en pogut fer. Potser perquè és més jove i més petita. També pel seu esperit induït pels fundadors. El sentit de pertinença. Es nota.

Recordo quan es gestava. El conseller Josep Laporte dirigia l’operació. Es parlava de la ubicació. Maresme? Baix Llobregat? Barcelona? Va ser Barcelona. Ramon Coy va treballar dur en el tema. Enric Argullol i Andreu Mas-Colell van fer la feina. Més ho deixo pels que en saben.

En tot cas, avui la Universitat Pompeu Fabra és una petita gran universitat.

Felicitats

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació