Enric I. Canela

El MANIFEST AJUDA’NS A “CANVIAR LES XIFRES” comença així:

Perquè “El Món necessita Ciència i la Ciència necessita Dones”, és el moment d’anar més enllà per aconseguir que les dones puguin, en igualtat de condicions, dedicar-se a la recerca, que comptin amb les mateixes oportunitats que tenen els homes en la seva trajectòria investigadora i puguin arribar al més alt en els llocs de responsabilitat.

Es necessita un canvi de mentalitat, lluitar contra els prejudicis i acabar amb els estereotips. Es necessita el suport de persones compromeses com tu que ajudin que el missatge que cal “canviar les xifres” es traslladi a la societat.

Segueix amb uns quants punts i demana que el signem. Ho faràs, oi?

Moltes més dones que homes estan en molts laboratoris, ajudem a l’equilibri complet.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació