Enric I. Canela

La casualitat ha fet que em toqui de nou un article el dia de les eleccions nacionals, les eleccions més importants de la meva vida. He aprofitat per fer algunes reflexions sobre el que jo intentaria fer si estigués a les meves mans dirigir el món de la universitat catalana. Parlo de la universitat que en pocs anys abandonaré, llei de vida, sense haver pogut contribuir, tant com hagués volgut, a fer-la millor.

L’article és Les eleccions i la universitat. Em destaquen: Seria desitjable que hi hagués un acord entre universitats i representants de les sensibilitats de la llista probablement guanyadora per allunyar determinades decisions de les oscil·lacions econòmiques i polítiques a través de la creació d’agències independents del govern. Hi ha massa intervencionisme.

Naturalment, no és el cas. De totes formes la reflexió la deixo perquè algú la llegirà. Normalment no tinc gaire èxit, però tossut en les reflexions, ho sóc.

Evidentment, el dia s’hi presta, faig política ficció. Demà veurem el grau del meu encert.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació